LA TEVA ÒPTICA LLIURE DE VIRUS

Omple el formulari i t’enviarem un enllaç perque puguis apendre més sobre purificació d’aires

  Beyond Guardian Air

  Consegueix a velocitat mínima en un area de 32 m2, 4,2 canvis d’aire en una hora i en un area de fins a 185 m2, 1 canvi d’aire per hora.

  Un purificador d’aire actiu, un generador d’entorns saludables que a més purifica superfícies, que no requereix instal·lació.

  Màxima capacitat de filtració, superior a HEPA. Gràcies a la ionització i l’ús de la Tecnologia ActivePure® elimina fins al 99% dels contaminants en l’aire i en les superfícies. Captura 99.97% de partícules de mida de> 0.1 micres. Elimina els COV, el fum i les olors.

  El purificador d’aire Beyond Guardian Air té el Certificat ENERGY STAR, de funcionament silenciós, neteja les 24 hores, 7 dies a la setmana.

  No produeix ozó (O3). ActivePure® és l’única tecnologia de purificació reconeguda de forma exclusiva, a nivell mundial i certificada amb l’Space Technology

  Garantia de dos anys (extensió de garantia opcional) Un purificador indicat tant per a aquells que pateixen al·lèrgies i asma, com per als que volen gaudir una qualitat d’aire immillorable.

  Elimina els factors més comuns que causen al·lèrgies, asma i irritació.